Thursday, April 7, 2011

Hari-hari dengan senyuman...=)

Salam semua...Tinggal beberapa minggu saje lagi sebelum tamat semester ni..Sabo Siti Azzah!!=)
Di minggu2 akhir ni, biase la tahap kesibukan tu berganda2 berbanding di awal2 sem. Ada yg tak cukup tido, tak cukup makan dan byk lg...Tapi yang paling penting, kita kene mulakan hari dengan senyuman dan buat pandai jer tentang segala perkara yang boleh wt kita sakit hati atau sedih...Sekali lagi...Senyuman itu penting utk menjaga tahap awek muda semua..hehe ngarut!!ngarut!!=)
Skrg saya mmg stress!!Teramat sangat di tambah dengan arahan PNC yang tak tau hujung pangkal tapi nama saya naik ke HEP. Menurut Tn Hj Bahman, sekianya saya tidak menghadirkan diri ke program tersebut, saya tak boleh grad!!aaaahhhhhhhhhh!!!Tidak!!!Arahan apa ni???????saya tak puas hati!!!!!!!Sabo Siti Azzah, Sabo....Ini semua dugaan..Tapi yang paling penting senyuman jgn di lupakan...=)
Dengan hati yg geram saya pergi jmp JPK mintak penjelasan. Lepas berbincang JPK cakap anak jati Perak saja yg diwajibkan. Yes!!!! saya bukan anak jati Perak..huhu Terlepas!! Alhamdulillah...InsyaAllah sume akan ok..Cume perlu ready je utk sebarang kemungkinan...=)


0 comments: