Wednesday, May 27, 2009

Jejalan Cari...????

Semalam (26Mei09) aku pergi amik adik aku yg no.3 kt Politeknik Ipoh. Sebab die dah abis exam dan dah start cuti sem. So aku pergi la dgn abg, adik no.4. Aku ajak sekali kawan aku yg duk ipoh (Yati). Boleh jalan2 dgn die..Yela, ni la masenye nak jumpa. Takut tak dapat jumpa lagi je...hehe Kami bertolak dari rumah pukul11 dan sampai di rumah kawan aku dalam pukul12 lebih. Sebab die tak boleh nak pergi sendiri, so aku amik la die kat rumah. Mase tu pukul12 lebih. Adik aku pulak abis exam pukul1.30 so kami ada mase. Abg aku pun ajak la pergi main bowling (Adik aku yg no.4 pun macam beria je!!hehe) Sampai je kat Jasco kami pun terus pergi Pusat Bowling..(tapi sbnrnye aku dgn kawan aku tak main pun. Kiteorang tgk je abg dgn adik aku main.hehehehe)
(Adik aku yg bersmgt) (Abg aku yg tnjk terer;-)

(Poyo je ktorg ni...)
Lps abis main bowling kani terus amik adik aku kt rumah sewe die (dah banyak kali de call, siap report kt ayah aku lagi yg kteorg lambat.hehe). Lepas tu abg ktorg pergi makan, beli barang sikit kt Yik Fong dan pergi rumah mak cik aku kat Kg Tengku Hussin (Sory kalau namenye tak betol..hehe). Lepak jap kat situ dan hantar kawan aku balik rumah. Lame la jgk aku curi die dari mak ayah die..hehe dan akhir sekali kami terus bertolak pulang ke rumah..Berakhir la misi kami pada hari itu...Kawan aku ada ajak pergi rumah die lagi 6Jun ni sebab kakak die kawin. InsyaAllah ada masa dan driver aku pergi k...hehehe

3 comments:

yat218 said...

ala aza..npe ko cte sumenyer kat cni??bocor rahsia yang kite ni tak main bowling tu..hehe...
pegang jer bola tu, tak larat nak main..

ko nak tau tak balik tu aku pening sangat2...aku rase pening naik lif kat yik foong kot..dah la nak gi tempat parking tu dah pening....

malam tu aku mmpi naik lif buruk cam kite naik tu..takut coz pintu lif terbukak mase lif bergerak..
hehe..

dah serik aku nak naik lif kat yik foong lagi pasni..

AzZa said...

haha..klaka la ko ni...smpai mimpi..hehe tp ak pn tkt gak..seram je naik lif die..huhu nasib baik xde ape yg jd..Alhamdulillah!!hehe

syafiq effendi faliq said...

aish, gunerla tangga lain kali, eskalater kan ader? ho ho ho......