Thursday, July 16, 2009

BERMULA....

Hmm...post kali ni bukan nak cakap ape pn..Tak ada idea nak taip...Lagipun sekarang kepala tengah serabut....Sebab dah bermula la kelas dan dah pun dapat assignment...Hmm...Moga2 aku ni ubah perangai la...Buat assignment awal2, cari bahan awal2....So nanti tak de la kelam kabut sangat....Kene cari tempat research pun dah ada...Kene cari system department kat company..Kalau boleh nak company yang ada status MSC..Hmm...Dimana ye?????? Tak pe la...Nanti aku cari...Bermula la perjuangan di peringkat ijazah....Semoga semuanya berjalan dengan lancar..Amin..!!!

5 comments:

EkiN JohaN said...

yup..
let do it tgthr..
lala =)

syafiq effendi faliq said...

tiber2 tak pasal2 aku nak nangis plak dengan post kali ni, anyway, gud luck, i know u can do it my fren!

Alexandria said...

chaiyo'2 azzah...aku pon dah melambak dah keje..kne cari company jugak nie..aduh...wish u luck gurl:)>-

sutRa said...

haha..ni baru sikit kiddo~ :p

neway, gudluck la ye smbil men-DL-kan diri anda..haha!

AzZa said...

time kasih kwn2 aku....insyaAllah....!!