Friday, July 10, 2009

SELAMAT DATANG KE RUMAH BARU..

Assalamualaikum pembuka bicara…

Ketika aku menaip post baru ni aku dah pun berada di UiTM Puncak Perdana..Hmm…Perasaan??? Best la jugak sebab dapat kawan baru..Housemate semua kawan baru. Ada dari kedah, dan kelantan..Classmate pun dah bertukar. Ada dari serawak, kedah dan kelantan..Tapi best sangat dengan dorg sume!! Lecturer pun best giler…Semua sporting dan suke buat lawak…Alhamdulillah…!! Ape yang aku harapkan utk degree ni ialah aku dapat tambah ilmu aku dalam pengurusan system (IS221), dapat result yang baik + cemerlang..InsyaAllah…Aku harapkan doa dari semua kawan2…Kepada semua kawan2 aku tak kira la berada di Puncak ke, induk ke..rumah ke..(jeng..jeng..jeng..) doakan kejayaan kami semua…Terima kasih!! Sekian dulu utk posy kali ni…(“,)

Tapi...1 je tak best...Tak boleh nak online!!! Waaaaaaa......

3 comments:

syafiq effendi faliq said...

ho ho ho, meningatkan aku, dari sekolah sampai ke UTP, tak nah ader member yang sekaki dari dulu, semuer kawan2 baru, baru ler leh bukak skit dier punyer link, hmmm.........

syafiq effendi faliq said...

luper lak, hantar ler poskad kat aku dari saner yer? (macam duk oversea jer, ceh).......ho ho ho

AzZa said...

ko ni fiq...mcm aku ni kt oversea je...hik3....