Saturday, September 5, 2009

LEMBABNYER.......!!!

Post kali ni aku nak luahkan rasa geram aku kat tenet ni.LEMBAB GILER!!! Sakit btol hati aku!!! Aku duk tunggu benda ni kua sampai ngantk!! LEMBAB BTOL!! Nape la uitm xnk upgrade benda ni cepat2....Semua nak pakai tenet so kene la buat benda yg orang selalu guna....Hmmm.......Aku dapat post entry ni pn nasib je la..........Mungkin banyak lagi benda yg uitm nak wt kot....Tapi harap sangat uitm dapat solve problem ni cepat2...So semua student dapat surf tenet.........Setakat ni je...Kalau ikut marah sampai esok pn tak abis. So.....Renung-renungkan dan selamat beramah......(",)

2 comments:

syafiq effendi faliq said...

lembab lagi siput ba**, eh, saper cakap ba**? aku sensitif tau.....

AzZa said...

haha....klu ko sensitif nape la ko ckp???? aiyooooo.......