Wednesday, September 23, 2009

DIA MARAH KE??

Dah lama aku tak tulis dalam blog ni...post kali ni....ntah la...macam takde mood je...aku rasa..........hmmm.....dia marah ke?? nape aku rasa macam ktorg dah lain?? aku salah ke??mungkin aku yg salah....AKU MINTAK MAAF!! bila sembang ktorg dah tak macam dulu...lain sangat!!! jarang sembang lak tu...nape yek??? tapi............benda ni aku dah agak...dulu pun jadi macam ni.....sekarang pun sama!!! aku mmg tak boleh ada kawan kot...mungkin..........aku takut aku akan lukakan hati korg...aku mmg tak pandai jd kawan..dan sekarang aku tak pasti dia marah kat aku ke tak...(????????) tapi aku mmg tak pandai jd kawan..aku dah cube buat yg terbaik. menjadi kawan kepada korg dan dia.....tapi............ntah la....nape ye??? mungkin dia ada terasa dengan aku kot. aku ni je yg tak paham2 kot...tapi kalau aku salah tolong la cakap dengan aku..aku akan cube betulkan dan cube jd kwn..mungkin aku agak lembab dalam bab nak sedar dan paham ape yg org rasa dan tak puas ati...so tolong la bantu aku..bagitau ape yg aku salah buat...tapi......aku x salahkan dia sebab aku ni seorg insan yg lemah dan banyak buat silap..mungkin ape yg jd sekarang berpunca dari aku....mungkin........................

6 comments:

atikahliyana said...

jgn sedih2..
xelok~~

yat218 said...

nape ni azza..
relax r..

norlina alfan a.k.a salju putih said...

ko lempang jer dier skali dan kater

"tu pun nak marah ke? cam budak2"

ho ho ho......

syafiq effendi faliq said...

alamak, aku terlupa nak sign out account kakak aku da......jadik yang atas ni adalah aku.....harap maklum....

AzZa said...

emo : ak x sdih....tp....
yati : ak ok lg...tgh relex la ni..hehe
syafiq : asal ko pkai acc akak ko lak...??hm...ak x pnh lempang org..klu jd ape2 kt ank org sape nk jwb?wtnye de campak ak dlm lokap....waaaaaaaa....

Anonymous said...

perghh..kes cm ni susah ckit..if aku, bio jew lah..dah wat yg terbaik...take ur time n get rest..kang dorang paham jugak tue...