Monday, October 19, 2009

BZZZZZZZZZZZZ.....

Masa dip x pernah pn mcm ni.........sume bnd nk last minit....mggu ni ari2 ada presentation!!!! penatnye......!!! tp xpe la...tu cabaran..cabaran degree...ari2 aku tido lambat...esoknye dah pening kepala.....+ lapa!!! dah la aku gastrik, tambah plak x jaga mkn..hehe xleh nak salahkan sape2 la....salah aku la....hehe sekarang ni dah la aku ada tabiat baru..pk je skit dah rasa lapa...mcm xleh pk lgsg.even baru lps mkn...smbg wt keje, pk skit..dah lapa blk!! plik tol aku ni!! hehehe ari ni ktorg present VB (programming). Alhamdulillah x system x debug..so xde la kene byk ty..hehe present ISD (system dept) kene tangguh coz Pn. Ayu ada hal...baru 1 present lps. Esok ada SPSS (statistic) plak. BEL pn x lps lg........hm......byknye!!!!! rabu lak ad present arab. dah la x abis edit video arab lg....hmm...khamis lak ada present network. Jumaat kene berlakon minor lak.....fuh!! gle la....tp xpe...mggu dpn dh relex so boleh focus final........Caiyookkk!!!

2 comments:

syafiq effendi faliq said...

cian ko bz memanjang, semoga ko tabah menghadapinya, looking forward for ur break this sem, aku stat intern 30 hb november, so sempat lagi la nak merapu ngan ko dalam beberapa hari......

sutRa said...

baru ko rasa..haha..gudluck hari2 mendatang...

ak dh abis da..haha~