Sunday, November 15, 2009

Akhirnya....

Akhirnya sampai gak aku ke rumah.......waaaa....seronoknya dapat balik rumah!! dapat jmp keluarga, kucing, dan macam2 lagi......heeeeee baru sehari je kt rumah dan takde perancangan ape2 utk cuti kali ni......nak keje ke??? ke melepak je kt rumah??? hmmmmm.....belum diputuskan lagi.....heeee tapi ape2 pn balik rumah of coz la nak berehat setelah berbulan memerah otak.heeeeeee tapi ape yg pasti penantian 10/12 tetap diingat!!! takutnye!!! same2 kita tunggu dan lihat.................................heeeeee

4 comments:

syafiq effendi faliq said...

penantian suatu penyeksaan....

AzZa said...

mmg pn....kdg2 rs tkt kdg2 rs mcm dh xde smgt nk tgu....

syafiq effendi faliq said...

insyaallah, buleh, tapi yang paling penting, ko berdoa supaya diberi kekuatan untuk apa2 pun result yang dapat nanti.....

Anonymous said...

Harap² result ok lah...Semoga kita d berkati..amin