Friday, June 19, 2009


Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda
thanx for dis award! i appreciate..


Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini

Ekin Johan
-Orang yang sempoi..
-suke pakai baju t-shirt n seluar..(maksudnye tak suke pakai baju kurung ler..hehe)
-Suke sgt makan sup VONO tu..hm...dh ketagih kot...(in2 jgn mrh!!!)
-Saiz kasut in2 besar sgt!!! hehe
-Lagi 1 suke sgt makan bihun PAMA..Kaya la company tu sbb in2 selalu beli...hahaha

Nyatakan 10 fakta atau hobi diri sndiri :-
-Ape yg penting??? PURPLE LA.....Aku gile PURPLE!!!
-Aku ada gastrik yg teruk!!! sakit gile bile gastrik tu dtg..
-Sayang gile kt bear aku - chibi...muah3!!!
-Kuat gak makan tapi tak gemok2 lak...hm.................
-Best la kalau ada rumah tepi pantai....romantik sikit!!! hehehe
-kalau makan kt lua je mst order Limau Ais...huh!! sedap gile!!
-Aku ni byk elergik sikit...tu takleh...ni takleh...hm.........
-Aku suke PURPLE!!!
-Again...Aku suke PURPLE!!
-AKU SUKE PURPLE LA....!! x phm2 ker??? hehehe

Anda perlu memilih 10 penerima award dan describe tentang mereka :-

Ekin Johan- suke pegang hidung de..Tkt sgt org culik kot!! hahahahahah
Miza- Tanggi orangnye...gaye ckp pn lembut jer...
Yati- Cepat sgt gelabah....hahahaha
Lala- suke sgt wt muke n sore comel..konon je comel!! hahaha
Syafiq Alfan- Suke wt lawak!!! Aku nk gelak je bile YM dgn die...Perkataan yg biase die gunekan- ho ho ho....hahahah
Asrah- Die ni lawak la...sempoi jer!!!
Celak- Suke main game!!
Seri Dewi Malam- Kecik jer orangnye...suke bergambar lak tu..say cheeze..
BaQ- Pendiam jer dlm kelas...Susah tol dgr sore die..hm, BaQ, dlm mulut ko ada emas ke??xnk share dgn ktorg ke??heheheh
Chubby- chubby yg chubby!!!

Kpd sesiapa yg terlibat jgn mrh yek!!! hehe

6 comments:

yat218 said...

ooo..
aku cpt gelabah ea...
huhu..
mmg pon..
pandai la ko azza...

ko ske minum limau ais kan..
tu aku percaya coz gi ipoh aritu pun ko order air tu gak..
haha..
yang aku ikut ko sampai pening tu...kan2..

igt x bile????
hehe..

AiM BaQ said...

haha, klu ade emas, kita x blaja dh..goyang kaki je kat umh..huhu

syafiq effendi faliq said...

cet, ader gastrik, minum limau ais lagi ka? takleh2, doktor, oooo doktor, tengok ni ha, azzah minum limau ais ni ha, aiyok, nanti doktor datang marah ho ho ho.....wek wek! (dalam dunia realiti, aku tak buat ho ho ho tau)

EkiN JohaN said...

hehe..tol ke fakta2 yg ko bg tu?
wee~
mmg tol pn sume tu

AzZa said...

to : syafiq - aku mmg ske limau ais!! hahah ala fiq ni..relex ler..xde ape2 jd kt ak...hehe insyaAllah..

to : yati - aku igt ler ari tu..haha cian ko!!

to : baQ - btol gak yek...hik3

to : in2 - ape yg btol?? psl ko ke??mmg btol!! huhu

LaLa said...

eh,minah pirple..
oo..
aku suke wt muke ea...
n sore aku xr comel mne pn..
cume sedap d dgr jee...
hehhe