Tuesday, June 2, 2009

Dah Boleh!!!Sukenye Aku...!!!

Alhamdulillah..!!!Setelah sekian lame aku pendam rasa dan perasaan yg tidak boleh digambarkan oleh kata-kata...Akhirnya blog aku dah boleh di komen oleh kengkawan aku..huhu Punye la aku susah hati bile Mala cakap blog aku tak boleh nak komen!!! Seluruh jiwa dan raga aku bagaikan di awang-awangan..hua3 Macam kes ape je..Padahal orang tak boleh komen blog aku je..hehehe Dengan bantuan Supergirl Mala aku pun buat la setting dengan die dan ikut sebijik macam yg die buat. Dengan tekunnye kami buat la setting dengan menggunakan voice call YM..Then, aku pun ikut la sume yg Mala cakap..Tapi tak boleh2 jgk!! Pelik ni!!! (Dengan wajah yg kerut dan sedih....) Lepas tu Mala pun cakap nak makan, so aku tanye Yati pulak pasal masalah yg aku alami ni...tibe2 Yati bagi cadangan dekat aku..Die cakap cube ikut cara die pulak..Aku dengan semangat yg berkobar2 terus ikut cara Yati...Beberapa saat kemudian blog aku dah OK!!!Yeay!!!!!Alhamdulillah, syukur nikmat negara maju rakyat selamat!!!(dengan wajah yg ceria dan gelak kuat2..) Maka aku nak berlaku adil kepada orang2 yg dah tolong aku, so aku hadiahkan gelaran Supergirl kat Yati jgk..huhu Terima kasih Supergirl Yati!!Terima kasih jgk kt Supergirl Mala!! sebab korang dah bersusah payah tolong aku..hehe Sekarang anda boleh la komen di blog saya...Selamat mengkomen!!!

5 comments:

syafiq effendi faliq said...

komen-komen-komen-komen-komen-komen, dah, aku dah komen.......

Belle Bedazzled said...

yeay...komen-komen-komen

EkiNJohaN said...

komen..........
komen..........
komen..........
komen..........
ok..konpem da leh komen

MiEzA said...

lalalalala...A..B..C..
hehehehe..
sje nk test..
dh leh komen dh...

AzZa said...

trime kasih ler kwn2 aku yg sudi komen kt blog ak yek..hua3